Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، امروز یازدهم مردادماه از جمله آن روزهای شیرین و پُراسترس برای یک کنکوری است، نتایج کنکور آمد و نفرات برتر ۱۴۰۱ را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد. 

دانش آموزان استان آذربایجان شرقی موفق شدند رتبه های دوم رشته علوم انسانی، پنجم رشته علوم تجربی و اول گروه آزمایشی زبان های خارجی را در کنکور سراسری ۱۴۰۱ کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر این اساس؛ کیارش علیزاده، رتبه ۱ گروه آزمایشی زبان‌های خارجی،  مائده ملکی، رتبه ۲ گروه آزمایشی علوم انسانی و نگار هاشم زاده، رتبه ۵ گروه آزمایشی علوم تجربی را کسب کرده اند.

این روزها همه کنکوری‌ها و خانواده‌هایشان در تب و تاب این هستند که فرزندشان چه رتبه‌ای کسب می کنند و با رتبه به دست آمده،‌کدام رشته‌ها را در کدام دانشگاه‌ها  خواهند توانست  انتخاب کنند.

به همین منظور سراغ نفر برتر کنکور سراسری در گروه‌ زبان‌های خارجی رفتیم و گپ و گفتی با آنها داشتیم که مشروح این گزارش در ادامه می‌آید:

پشتوانه و علاقه به مقوله مطالعه رمز موفقیت رتبه اول کنکور

کیارش علیزاده فرزند ارشد خانواده و یک برادر کوچکتر از خودش دارد و پدرش نادر علیزاده 26 سالی هست کارمند بانک می باشد و مادرشان نیز دبیر آموزش و پرورش می باشد.

کیارش علیزاده رتبه اول کشور در کنکور زبان‌های خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز رمز موفقیتش را پشتکار و علاقه‌مندی به مطالعه و کتابخوانی را دانست و گفت: یبا وجود اینکه به صورت محدود از کلاس‌های حضوری و غیرحضوری و آزمون‌های کنکور استفاده کرده ولی بیشترین تاثیر را در این موفقیت تلاش و پشتوانه علمی که در سایه مطالعه از سال‌های خیلی دور داشته است.

وی که متولد 1382 است، اظهار کرد: به هیچ عنوان منتظر کسب رتبه اول کشوری نبوده و نهایت پیش بینی را در رتبه 10 خلاصه کرده بوده اما خوشبختانه به رتبه اول کشوری دست یافته و خود و خانواده‌اش از این خبر شوکه شده‌اند.

علیزاده  آخرین مدرسه‌ای را که تحصیل کرده مدرسه تیزهوشان استاد شهریار( سمپاد) اعلام و افزود: روزی 8 ساعت مطالعه به صورت برنامه‌ریزی و مفید داشته است.

منتظر اعلام نتایج کنکور ریاضی می‌مانم

علیزاده در پاسخ به اینکه که چه رشته‌ای را برای تحصیل در دانشگاه انتخاب خواهد کرد، گفت: احتمالا از گروه زبان انتخاب رشته کنم ولی چون کنکور ریاضی هم داده‌ام منتظر اعلام نتایج این رشته هستم تا تصمیم نهایی را بگیرم.

رتبه یکم کنکور سراسری در گروه زبان های خارجی، نکاتی را به همسن و سالان پشت کنکوری خود گوشزد کرد و ابراز داشت: به همسن و سال‌های خود توصیه می‌کنم، بدانند در کنار تحصیل‌شان تنها راه موفقیتشان، تلاشی است که دارند از این رو آنها باید زحمت خود را بکشند، تلاش کنند و در نهایت توکل‌شان به خدا باشد و با توکل به خدا می‌توان به بهترین نتیجه دست یافت.

انتهای پیام/60014
 

منبع: فارس

کلیدواژه: نفرات برتر کنکور 1401 تبریز کنکور علوم تجربی کنکور علوم ریاضی زبان های خارجی گروه آزمایشی رتبه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در اراک
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم
  • بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی کنکور سراسری باهم رقابت کردند
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور شنبه اعلام می‌شود
  • روز دوم آزمون سراسری/ رقابت داوطلبان گروه‌ علوم تجربی در قزوین
  • آغاز ماراتن کنکور داوطلبان رشته علوم تجربی در قم