Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@01:03:05 GMT

تلاش و پشتکار عامل موفقیت در کنکور بود

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۱۹۸۳

تلاش و پشتکار عامل موفقیت در کنکور بود

کیارش شیخی دانش اموز گچسارانی که موفق شده بود رتبه یک کنکور ریاضی منطقه ۳ کشور را به دست بیاورد گفت: تلاش و پشتکار عامل موفقیت در کنکور و کسب رتبه یک در کنکور بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس کیارش شیخی دانش اموز گچسارانی موفق شد در کنکور سراسری رشته ریاضی سال جاری رتبه اول منطقه سه و رتبه 24 کشوری را به دست بیاورد؛ به همین بهانه گفتگویی کوتاه با این دانش آموز نخبه هم استانی انجام داده ایم:

صبح زاگرس: چه عواملی باعث موفقیت شما در کنکور امسال شما شد؟

شیخی: تلاش، استمرار و پیوستگی و مأیوس نشدن در مسیر .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    صبح زاگرس: چقدر در روز مطالعه کردید؟ شیخی: در بازه های مختلف سال فرق می‌کرد اما به طور میانگین ۸ تا ۱۰ ساعت در روز درس می خواندم.     صبح زاگرس: نقش خانواده در این موفقیت چقدر بود؟ شیخی: بسیار زیاد. خانواده ام سعی می‌کردند فضای آرام و مناسبی برای من فراهم کنند تا بتوانم به نتیجه دلخواه برسم. از تمام زحمات خانواده ام تشکر می کنم.     صبح زاگرس: در کنار درس اوقات فراغت خود را چگونه سپری می کردید؟ شیخی: شطرنج را به صورت نیمه حرفه ای دنبال می کنم؛ اخبار و مسابقات سطح جهانی را دنبال می کردم یا خودم مطالعه یا بازی می‌کردم، همچنین سعی می‌کردم بخشی از اوقات فراغت را با خانواده سپری کنم.       صبح زاگرس: چقدر از درس خواندن لذت می بری؟ شیخی: خیلی زیاد. در دوران کنکور باید یک سری از مطالب را مطالعه می‌کردم که شاید به طور طبیعی به آن ها علاقه ای نداشتم. اما سعی می‌کردم حتی آن ها را هم با رغبت مطالعه کنم. اما به امید خدا بعد از کنکور یکی از بزرگترین تفریحاتم مطالعه در زمینه هایی خواهد بود که به آن ها علاقه دارم.      صبح زاگرس: چه برنامه ای برای آینده دارید؟ شیخی: احتمالا به رشته مهندسی کامپیوتر خواهم رفت و سعی می کنم در زمینه های مرتبط با این رشته پیشرفت کنم. البته باید دید که در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.     صبح زاگرس: چه توصیه ای برای داوطلبان کنکور داری؟ شیخی: اگر واقعا می خواهند مسیر کنکور را انتخاب کنند، بر اساس علاقه خود حدود مسیرشان را مشخص کنند و در این راه سست نشوند. این را بدانند درست است که امکان دارد در بسیاری از اوقات شرایط کاملا مساعدی نداشته باشند اما اگر به هدفشان اطمینان دارند باید این دشواری ها را تحمل کنند.     صبح زاگرس: چقدر در فضای مجازی حضور داشتی و در شبکه های اجتماعی وقت می گذاشتی؟ شیخی: زمان متوسطی را در فضای مجازی به سر می‌بردم. نه خیلی کم نه خیلی زیاد؛ سعی می‌کردم در این زمینه با برنامه ریزی مناسبی عمل کنم همچنین عموم استفاده من صرف کارهای مفید می شد و تلاش می‌کردم از موضوعاتی که باعث می شدند ذهنم درگیر شود دوری کنم.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صبح زاگرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • کشتی اصفهان در مسیر موفقیت است
  • شرایط برگزاری کنکور نسبت به سال‌های گذشته مناسب‌تر است